De praktijk

Een afspraak voor een eerste intake/behandeling vindt binnen 2 werkdagen na aanmelding plaats. Als er sprake is van een urgente situatie, bijvoorbeeld bij veel pijn, proberen wij u nog dezelfde dag te behandelen. We behandelen op de praktijk en indien nodig aan huis.

Bij de intake bekijken wij door welke therapeut uw klachten het beste behandeld kunnen worden en of u bij de fysiotherapeut aan het juiste adres bent. Zo niet, dan wordt u doorverwezen naar de huisarts.

Voor een afspraak heeft u geen verwijsbrief nodig. In onze praktijk vinden alleen individuele behandelingen plaats.

Het team

Harry

Harry Heinebal

06-54297209


fysiotherapeut / manueel therapeut (Cyriax / Maitland / Mulligan concept) / verdieping sportfysiotherapie / triggerpoint therapie

Marian

Marian Hak

06-27182337


fysiotherapeut / geregistreerd MLDV- oedeemtherapeut / verdieping in ontspannings- en ademhalingstraining / fascia-/bindweefseltechnieken

Hanneke

Hanneke Vos-Kortleve

06-17200883


fysiotherapeut / geregistreerd MLDV-oedeemtherapeut / orthopedische geneeskunde (Cyriax) / fascia-/bindweefseltechnieken

Harry

Alice Hartman

06-26418015


fysiotherapeut / gespecialiseerde opleiding voor hoofdpijn/migraine aan Watson Headache Institute

Hanneke

Linda de Kleuver


fysiotherapeut / vaste waarneemster

Vergoedingen

Onze praktijk heeft een contract met alle zorgverzekeraars. Fysiotherapie wordt vergoed vanuit het aanvullende pakket van uw verzekering. Ons advies is om te controleren hoe u verzekerd bent en wat uw verzekering vergoedt binnen uw polis. Wanneer wij uw gegevens hebben kunnen we u daarbij helpen en informeren. Voor meer informatie kunt u terecht op www.defysiotherapeut.com en op de website van uw zorgverzekeraar.

Tarieven

De tarieven die berekend worden, zijn bepaald door uw zorgverzekeraar. Als u hier klikt vindt u de tarieven van 2018 van de verschillende zorgverzekeraars.

Behandelingen die niet minstens 24 uur van te voren zijn afgezegd worden 75% in rekening gebracht. Prijswijzigingen voorbehouden. Tarieven zijn vrijgesteld van BTW.